Vet Coole Sintshow

Diego, de Coolste Piet van Nederland & Bart Juwett, dé leukste kinderentertainer presenteren de nieuwste sinterklaasvoorstelling: Vet Coole Sintshow!

Een complete sinterklaasshow met Diego, Bart Juwett, Sinterklaas en veel Pieten.

Deze doldwaze show vol grappen en grollen wordt een groots spektakel. Diego, de Coolste Piet van Nederland, klimt op het podium en zingt zijn bekende maar ook zijn nieuwste liedjes. Dat wordt meezingen en -swingen geblazen.

Een tipje van de sluier:

Bart is dit jaar een televisie- en filmstudio begonnen. Diego heeft er zijn nieuwe videoclip opgenomen. Maar op de dag dat hij komt kijken hoe deze is geworden, blijkt het helemaal mis te zijn met de clip. Niemand begrijpt waar de opnames zijn misgegaan.
Diego zal samen met Bart en de kinderen in het publiek gedurende de voorstelling gaan proberen om een nieuwe videoclip op te nemen.
Op deze manier nemen de twee helden de kinderen mee in de wereld van televisie en film. Zo maken ze kennis met diverse facetten van het filmmaken zoals; geluidseffecten nasynchroniseren, filmmuziek, acteren, dansen, decoratie en nog veel meer.

En nu maar hopen dat alles lukt voordat Sinterklaas langskomt!

Dat zie je in deze doldwaze show vol grappen en grollen. Het wordt een groots spektakel met Diego, die zijn bekende maar ook zijn nieuwste liedjes zingt. En Bart laat op magische wijze meerdere zijn buikspreekpoppen praten.

Dat wordt meezingen en swingen geblazen. Natuurlijk is Sinterklaas ook aanwezig op dit grote feest!

Hoe het allemaal afloopt dat moet je komen kijken hoor 🙂

Compleet met prachtig showdecor en voorzien van goed geluid.

Een unieke voorstelling vol variatie en natuurlijk SINTERKLAAS en Pieten!

Bekijk hier de foto’s van vorig jaar