Bart

Hallo, ik ben Bart Juwett.
Vanaf mijn tiende ben ik al aan het optreden. Eerst tussen de schuifdeuren en bij de lokale verenigingen. Ik was goochelaar, clown en toen al Andre van Duin imitator. Toen ik 18 jaar was ben ik op reis geweest met Circus Aladdin. Dit heb ik twee seizoenen gedaan. Daarna ben ik met de kindershows begonnen.

Bonte shows met buikspreken, goochelen, liedjes, ballonnen en nog veel meer. Inmiddels doe ik veel verschillende kindershows en nog steeds Andre van Duin imitaties. In 2010 heb ik meegedaan als Buikspreker aan Holland’s Got Talent waarbij Nederland werd voorgesteld aan Bertus. Door het succes bij HGT hebben we een hele leuke en bijzondere buikspreekact gemaakt. Bart, Bertus & Friends.

In 2014 heb ik samen met DIEGO, de Coolste piet van Nederland, in een film gespeeld. Sint & Diego; Het Geheim van de Ring. Deze film is vanaf 8 oktober 2014 in alle bioscopen te zien. Toen we de film aan het opnemen waren hebben we het idee gekregen om samen een grote voorstelling te maken. Wij zijn gaan zitten en hebben een fantastische voorstelling gemaakt. Kom jij ook kijken? Ik hoop jullie ook te mogen ontmoeten tijdens éên van de shows!

Meer informatie over Bart Juwett vindt u hier